Director

Diego TORRENTE ROBLES

Diego Torrente es Professor Titular d’Universitat al Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona. És doctor en Sociologia per la Universitat de Barcelona i Màster (MSc) en Criminal Justice Policy per la London School of Economics and Political Science. Té estudis a la Harvard University, University of California Berkeley, i a la University of Michigan (Ann Arbor). En la actualitat es coordinador del Màster en Recerca en Sociologia i dels estudis de Criminologia de la Universitat de Barcelona.

Ha fet investigació a les àrees de seguretat ciutadana, i organitza­cions. En l’àmbit de la immigració ha analitzat els factors en la acceptació social dels immigrants, i les relacions entre immigració i seguretat ciutadana. Ha estat investigador de lal programa AGIS de la Unió Europea, CICYT, Plan Nacional de la Ciencia, Institut Català del Consum, així com per a nombrosos  ajuntaments. Ha estat Becari FPI del Ministerio de Educación y Ciencia. Es membre del Grup de Investigació sobre Poder i Privilegi (Universitat de Barcelona), que es un grup consolidat reconegut per la Generalitat. Ha estat representant espanyol a la Acció COST A10 Defence Restructuring and Conversion y, actualment, i a la Acció COST 25 Small Arms and the perpetuation of violence de la Unió Europea. Ha participat com a Contact Point espanyol a la European Union Crime Prevention Network.

És autor de una quinzena de llibres o capítols de llibre com ara Desviación y delito (Alianza Editorial), Cultura de la seguridad ciudadana en España (CIS), La sociedad policial: Poder, trabajo y cultura en una organización local de Policía (CIS), o Encuestas telefónicas y por correo (CIS). També és autor d’articles sobre temes metodològics, organitzatius, criminològics, i de seguretat en revistes com la Revista Española de Investigaciones Sociológicas, Revista Internacional de Sociología, Sistema, o Temas para el Debate, entre d’altes. Així mateix ha participat en nombrosos congressos nacionals e internacionals sobre aquests temes.

correu-electronic:

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s