Joan Bellavista

e-mail:  jbellavista@ub.edu, jbellavista@pcb.ub.edu

 Dr. Joan Bellavista i Illa és professor titular del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i delegat del President del Parc Científic de Barcelona. És Doctor en Ciències Politiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1992), Master of Science (MSc.) en Structure and Organisation of Science and Technology (1984) per la Universitat de Manchester, i Llicenciat en Ciéncias Econòmiques (1981) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

És membre del Comitè Executiu de la Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics (IASP) de la que ha estat President. I també President d’Internacionalització de la l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE). Al 2007 va ser nomenat membre del Consell Assessor per a la Ciència i la Tecnologia del Govern de Madrid. Ha desenvolupat projectes en el àmbit de les polítiques de ciència i tecnologia al Regne Unit, Austràlia, Brasil, Indonèsia, República Dominicana i Tunísia.

És autor de nombrosos articles en revistes i ha publicat també diversos llibres “Developing Science Parks: Theory and Models Matter”, “Using Basic research: Assessing Connections between Basic Research and Socio-Economic Objectives”, “The Formation and Maintenance of Research Links between Industry and Universities”, “Science and Technology policy in Spain: Organisational Constraints and Potential Development”, “Los Parques Científicos y Tecnológicos en España”, “Ciencia, Tecnología e Innovación en América Latina”, “The Barcelona Science Park: A Triple Helix Model in the Catalan and Spanish Research System”, ” Evaluación de la Investigación”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s