Mari-klose-pau

Pau MARI-KLOSE 

e-mail: paumarilose@ub.edu

 És director de projectes científics de l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU). Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Madrid, PhD candidate i Master of the Arts per la University of Chicago i Màster en Ciències Socials per l’Institut Juan March. Actualment és professor Associat del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona. Ha estat director metodològic del Panel de Famílies i Infància i director científic dels Informes de la Inclusió Social a Espanya 2008 i 2009. Els seus estudis i investigacions han estat finançades pel Centre Investigacions Sociològiques, The University of Chicago (Henrenson Fund), La Caixa, la Fundació Juan March, la Universitat d’Oslo, l’Institut d’Infància i Món Urbà i la Fundació Santa Maria. Ha cursat estudis de curta durada a les universitats de Berkeley, Lancaster, Oslo, Harvard i Michigan (ICPSR). Ha estat representant oficial d’Espanya en el programa COST d’investigació sobre Government and Democracy in the Information Age de la Comissió Europea, i ha coordinat el grup de treball internacional ICTs and Political Parties. Ha impartit docència en les universitats de Barcelona, Essex (Regne Unit), The University of Chicago i al Institute of Education for Students (Barcelona) sobre mètodes quantitatius d’investigació social, sociologia política, problemes socials i polítiques públiques. Pertany a l’equip que va guanyar el premi de recerca del Centre d’Investigacions Sociològiques (2004). Ha publicat com a autor o coautor 6 llibres: Matrimonios y parejas jóvenes (Fundació SM); Informe de la Inclusió Social a Espanya 2009  (Caixa Catalunya); Informe de la Inclusió Social a Espanya 2008 (Caixa Catalunya); Temps de les Famílies (Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya); Edad del cambio: Jóvenes en los circuitos de Solidaridad Intergeneracional (CIS) i Elección Racional (CIS). A més té publicats diversos articles acadèmics en l’àrea en els àmbits de sociologia de la família i la infància, exclusió social i polítiques socials.

Actualment desenvolupa recerca sobre infància i relacions intergeneracionals com a co-director del Informe sobre Famílies i Infància a Catalunya (CIIMU) i investigador principal del projecte Infancia y Futuro: Crecer en la Sociedad del Riesgo, finançat per la Caixa per escriure un llibre a la col·lecció d’Estudis Socials (la publicació del qual està prevista en novembre de 2010). També és membre de l’equip que desenvolupa el projecte The Social Distress of Teenagers: Lifestyles, Health, and Lay Strategies in Managing Adversity, que va guanyar el premi de la Fundació Marató de TV3.

Al desembre de 2010 s’incorpora com a investigador contractat JAE al Consejo Superior de Investigaciones Científicas, formant part de l’equip de l’Instituto de Políticas y Bienes Públicos.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s