Nuria Rodríguez Ávila

e-mail: nrodriguez@ub.edu

Dra. Nuria Rodríguez Avila es professora  Lector  al Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona. Es Llicenciada en Ciències Econòmiques i  Empresarials por la Universitat de Barcelona (1993). És doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona ( 2001) i Postgrau  en Política Acadèmica Universitària per la Universitat de Barcelona (2005). Es professora des de 1999.  Té  la acreditació de Titular de Universitat per Ciències Socials i Jurídiques de  la  ANECA (2010), así con  les acreditacions de  Contratado Doctor, Ayudante Doctor, Profesor de Universidad Privada. També té la acreditació del National Retail Federation EEUU (2009). Té estudis i ha participat en treballs de recerca a la Organització Panamericana de la Salut, Smithsonian Fundation, Harvard University, University of California Berkeley, i a la University of Michigan  (Ann Arbor), ICPSR, Eastern Michigan University. En la actualitat es coordinador de la Xarxa REDALUE Salut Publica.

Ha fet investigació a les àrees de salut, envelliment, qualitat de vida i dependència, organitza­cions i professions. En l’àmbit de la immigració ha analitzat el treballs del inmigrants brasilers a Espanya.. Ha estat investigador principal de diversos projectes de caràcter públic i privat. Ha estat Becaria FPI del Ministeri de Educació i Ciència. Es membre del Grup de Investigació sobre Poder i Privilegi (Universitat de Barcelona), que es un grup consolidat reconegut per la Generalitat. Es membre del GIE (Grup Investigació Envelliment), i va esser coordinadora del 2000-2005.

És autor de una desena de llibres o capítols de llibre com Manual Sociología de las Profesiones (343 Editorial Publicacions i Edicions Universitat de Barcelona.2008), Prevención de la dependencia. Preparación para la jubilación Estudio dos. (Barcelona, 2007,  Fundación Obra Social Caixa de Catalunya), Manual Sociología Gerontológica (320, Barcelona  Editorial Publicacions i Edicions Universitat de Barcelona), Introducció a la Sociologia. (Barcelona, 2005  Editorial La Busca), Un modelo amerimediterráneo de envejecimiento para iberoamérica (Barcelona, 2004,  Editorial ROL, IMSERSO), el coste de la dependencia al envejecer (Barcelona, 2003,  Editorial Herder. Etc. Així mateix ha participat i organitzat nombrosos congressos nacionals e internacionals sobre aquests temes.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s